eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Bors

Friss hírek a várpalotai hintabaleset súlyos sérültjéről

A 20 éves fiatalnak a két évvel ezelőtti súlyos koponyasérülése után mindent újra kell tanulnia.

Már egyedül tud járni és a beszéd is egyre jobban megy a várpalotai hintabaleset legsúlyosabb sérültjének. Krisztofer 2017 szeptemberében zuhant le a szerkezetről, amikor annak eltört egy alkatrésze. A most 20 éves fiatal koponyája sérült meg, mindent újra kellett tanulnia - derült ki az RTL Klub híradójából.

A balesetben a fiú koponyája súlyosan megsérült, újra kellett tanulnia a járást és a beszédet is. Édesanyja szerint a fiú a balesetre nem emlékszik, de majd egy pszichológus segítségével akarják elmondani neki, hogy mi történt, hogy fel tudja dolgozni. A fiút a héten már egy rehabilitációs központban kezelik. Édesanyja szerint a fiú már jár, és egyre aktívabban beszél is.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×