eur:
393.85
usd:
365.09
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Jászai Gellért lesz a 4iG vezérigazgatója

Személyi változásokról és új 100 százalékos leányvállalat alapításáról határozott a 4iG igazgatósága csütörtökön – közölte a tőzsdei társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Jászai Gellért, az igazgatóság elnöki pozícióját megtartva átveszi a társaság operatív irányítását is a korábbi vezérigazgató Zibriczki Bélától. A vezetőség emellett tudomásul vette Hetényi Márk lemondását, aki március 13-án távozott tisztségéből.

A 4iG igazgatósága Jászai Gellértet, a 4iG elnökét bízta meg a társaság operatív irányítási feladatainak ellátásával. Új vezérigazgató kinevezésére azért volt szükség, mert Zibriczki Béla igazgatósági tagságát megtartva március 14-i hatállyal leköszönt tisztségéről.

Az igazgatóság emellett tudomásul vette Hetényi Márk lemondását is, aki március 13-án távozott a 4iG igazgatóságából.

A testület a továbbiakban négy fővel, a rendes működés keretei között folytatja napi munkáját. Az új igazgatósági tag megválasztására az éves rendes közgyűlésen kerül majd sor.

A 4iG igazgatósága hozzájárult, hogy a társaság Humansoft Szerviz Kft. néven önálló, egy világmárka számára hivatalos szervizhálózati feladatokat ellátó leányvállalatot alapítson.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×