eur:
393.47
usd:
368.3
bux:
66071.78
2024. április 24. szerda György

Meghalt a rendőri intézkedés során megsérült békési férfi

Meghalt a békéscsabai kórházban az a békési férfi, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett egy másfél héttel ezelőtti rendőri intézkedés során, hogy újra kellett éleszteni.

Másfél héttel ezelőtt a 30 éves férfit újra kellett éleszteni, majd mesterséges kómában tartani, miután súlyos sérüléseket szenvedett egy rendőri intézkedés során. Húga és édesanyja szerint azért, mert az egyenruhások megverték. A rendőrök viszont azt mondták, nem rendőri túlkapás történt, a fiatalember önkívületi állapotban őrjöngött, aközben sérült meg. A fiatalember acetonba áztatott dohányt szívott – írja a 24.hu.

A sérült húga most a Facebookon osztotta meg: bátyja hétvégén feladta a küzdelmet és a kórházban belehalt sérüléseibe. A hírt a család egyik barátja, a helyi roma önkormányzat elnöke, Ásós Tibor is megerősítette.

„Vasárnap meghalt a kórházban István. Amikor bement hozzá a család, addigra már átvitték a hullaházba”

– nyilatkoza a lapnak. Ásós Tibor azt is elárulta: a boncolás csütörtökön lesz, a halál beálltának okát akkor tudják megállapítani.

A lap az ügyben kereste a békéscsabai Réthy Pál Kórház vezetőségét, és a Központi Nyomozó Főügyészséget is, egyelőre nem válaszoltak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×