eur:
387
usd:
356.34
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Hagyó, a nagy toroknyiszáló?

Aki nem áll be a sorba, annak el kell vágni a torkát - a volt BKV-vezérigazgató szerint ezzel fenyegette meg őt Hagyó Miklós. Balogh Zsolt - aki saját állítása szerint a mai napig félelemben él - azt mondta: rendszeresen be kellett számolnia a volt főpolgármester-helyettesnek arról, mit tesz, vagy mit nem tesz épp Kocsis István a közlekedési vállalat élén. Hagyó mindezt tagadta, szerinte Balogh hazudik.

Szembesítették a BKV volt vezérigazgatóját az MSZP volt főpolgármester-helyettesével, Balogh Zsolt szerint Hagyó Miklós azzal fenyegette, hogy aki nem áll be a sorba, annak el kell vágni a torkát; a volt főpolgármester-helyettes mindent tagadott és hazugsággal vádolta Balogh Zsoltot -írja a Magyar Nemzet a szembesítési jegyzőkönyvre hivatkozva.

Halálfélelmem volt tőled, Miklós - mondta Balogh Zsolt a lap birtokába jutott rendőrségi szembesítési jegyzőkönyv tanúsága szerint a múlt héten Hagyó Miklósnak.

A szembesítésen az is kiderült, hogy az első 15 millió forint teljesítését Hagyó Miklós 2008 nyarán a Hévízi-tóban igazolta vissza, ahol akkor több fővárosi cég vezetője is megfordult. Egyikük Kovács Lajos, a Főtáv ma már előzetesben ülő vezérigazgatója lehetett. Állítása szerint Baloghnak rendszeresen be kellett számolnia Kocsis Istvánnak, a BKV új vezetőjének tevékenységéről is Hagyóéknak. Balogh nem válaszolt arra a kérdésre, hogy honnan származott az MSZP volt politikusának átadott kétszer 15 millió forint, azt viszont jelezte: továbbra is fenyegetve érzi magát és a családját. A két gyanúsított szembesítése eredménytelenül zárult: Hagyó mindent tagadott, és hazugsággal vádolta Baloghot -írja a Magyar Nemzet.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×