eur:
389.46
usd:
362.58
bux:
68013.22
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Erős vihar jöhet vasárnap

Elképzelhető, hogy narancsszínű riasztást ad ki a meteorológiai szolgálat vasárnapra, egy közelgő hidegfront miatt. Fehér Tamás meteorológus elmondta: a délutáni óráktól több helyen heves viharokra, jégesőre, erős szélre számítanak.

Az európai parlamenti választás napján délelőtt még jó időre számíthatunk, déltől azonban megsokasodnak a gomolyfelhők - mondta az InfoRádióban Fehér Tamás meteorológus.

Bár egyelőre csak szombat éjfélig van pontos előrejelzés, abból arra lehet következtetni, hogy később egy hidegfront éri el az országot, amelyet heves záporok és zivatarok előznek meg.

Vasárnap délután jégesőre, és 90 kilométeres óránkénti szélre is számítani lehet. A narancssárga riasztást azonban csak a vihar előtt 1-3 órával adja ki a meteorológiai szolgálat, mivel ekkor ismeri fel azt.

Az is csak vasárnap derül ki, hogy pontosan hol várhatók erős viharok.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×