eur:
393.82
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ifjabb Lomnici Zoltán: megbukott az ellenzéki koordináció

Az ellenzéki pártoknak nem volt nemzeti programjuk - mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában a parlamenti választási eredményekről.

Megbukott az ellenzéki koordináció, a honlapok által sugalmazott, benzinkutakon kötött alkuk, háttérmegállapodások, mutyik politikája - vélekedett a szakember.

A kormányfő, a kormánypártok realitásvezérelt politikát folytattak. A kormánypárt megtehette volna, hogy gazdasági, társadalompolitikai, kulturális eredményeivel kampányol, de felvállalt egy keményebb témát, az emberek biztonságát - mondta.

Az ellenzék nem tudta megszólítani a magyar vidéket, így a vidék menthette meg "a széttöredezett fővárost", az országot attól, hogy bevándorlóországgá váljon - tette hozzá.

Kijelentette: a magas részvétel a Fidesznek kedvezett. Az emberekben kialakult egy egészséges veszélyérzet, egy "tudásspektrum", olyan információk birtokába jutottak a konzervatív, jobboldali sajtó segítségével, ami felhívta a figyelmüket a migráció veszélyeire - magyarázta a szakember.

Kitért arra is: a nagyarányú választási részvétel azt jelenti, hogy az emberek bíznak a választási rendszerben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×