eur:
392.58
usd:
366.06
bux:
66765.27
2024. április 25. csütörtök Márk
Az argentin Lionel Messi átveszi a FIFA-világkupát, a vb trófeáját Gianni Infantinótól, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség, a FIFA elnöktől (b) és Tamím bin Hamad ász-Száni sejktől, katari emírtől, miután csapata 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Lionel Messi duplázott: megint a világ legjobbja lett valamiben

Rekordot döntött az Instagram közösségi oldalon a friss világbajnok argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

A 35 éves sztár vasárnap egy olyan fotókat tett közzé, amelyeken a vb-trófeával a kezében ünnepel, és kedd délelőttig 56,2 millió lájkot kapott.

Ezzel a Paris Saint-Germain csatára megelőzte az eddigi csúcstartó "világrekorder tojás" című bejegyzést, amely 2019. január 4-én került fel az Instagramra bevallottan azzal a céllal, hogy világcsúcsot javítson. A tyúktojásra eddig 55,9 millió kedvelés érkezett.

A torna legjobbjává választott Messi a katari döntőben 26. vb-mérkőzésén lépett pályára, ezzel megdöntötte a német Lothar Matthäus 25-ös rekordját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×