eur:
393.89
usd:
364.74
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A horvát Bruno Petkovic (k), miután berúgta csapata első, egyenlítő gólját a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Horvátország-Brazília mérkőzés hosszabbításában az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Horvátország feltámadt, és kiejtette Brazíliát a vb-n

Neymar álomszép támadás végén szerzett vezetést Brazíliának a hajrában, aztán a végén csattant az ostor. És jöttek a büntetők.

Elsőként a horvát válogatott jutott elődöntőbe a katari labdarúgó-világbajnokságon: az első pénteki negyeddöntőben 1-1-es döntetlent követően a tizenegyespárbajban 4-2-re jobbnak bizonyult a brazil csapatnál.

A gól nélküli rendes játékidőt követően a hosszabbítás első félidejének hajrájában egy nagyszerű akció végén Neymar szerzett vezetést a legnagyobb esélyesnek tartott braziloknak, de a csereként beállt Bruno Petkovic a 117. percben a horvátok első és egyetlen kaput eltaláló lövéséből egyenlített. A katari tornán először születtek gólok a ráadásban, viszont harmadszor is 11-esek döntöttek a továbbjutásról. Az idegek csatáját a legutóbb ezüstérmes Horvátország nyerte, azaz az öt világbajnoki címével csúcstartó Brazília kiesett.

A horvátok a keddi elődöntőben az argentin-holland párharc továbbjutójával találkoznak.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×