eur:
390.83
usd:
358.65
bux:
72899.65
2024. július 19. péntek Emília
A szombathelyi Haladás 15,6 milliárd forintos költséggel felépült új sportkomplexumának 9000 férőhelyes, UEFA IV-es besorolású, teljesen fedett lelátóval rendelkező futballpályája a bemutató napján, 2017. október 18-án.
Nyitókép: MTI/Varga György

Úgy fest, megszűnt a Szombathelyi Haladás

Hivatalos képviselő nélkül maradt a Szombathelyi Haladás labdarúgóklubját működtető vállalat.

Az egyesület honlapján olvasható közlemény szerint a keddi nap volt Szántó Erzsébet ügyvezető igazgató utolsó „hivatali napja”, a taggyűlés pedig nem választott helyette új ügyvezetőt, így a cégnek jelenleg nincs hivatalos képviselője.

„Lemondott a felügyelőbizottsági tagságáról a többségi tulajdonos Haladás Marketing Kft. képviselője, Homlok Tibor is és az önkormányzat delegáltja, Unger Richard. Az Illés Akadémia delegáltja már korábban lemondott” – olvasható a haladas.hu-n.

A közleményben azt írták, a taggyűlésen egyértelművé vált, hogy a Szombathelyi Haladás Kft.-nek nincs már igazolt labdarúgója, s eldőlt az is, hogy a vállalat visszavonja az NB III-as nevezést. Ezt – mint a közleményben olvasható – „ideális esetben” a Haladás VSE, vagy az Illés Akadémia kaphatná meg.

A Haladás az NB II előző idényében 14. lett és épp bennmaradt, de a Magyar Labdarúgó Szövetség fellebviteli licencadó bizottsága nem adta meg a klubnak a másodosztályú licencet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 18. 22:02
×
×
×
×