eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Budapest, Hungary - August 29, 2014: Groupama Arena the home of the FerencvĂĄrosi Torna Club, Budapest, Hungary. The second largest stadium in Hungary. The best-known part of the club is the mens football team.
Nyitókép: to_csa/Getty Images

Egy esetleges kínai vagy orosz szponzorról kérdezi szurkolóit a Fradi

A Ferencváros minden hónapban közzétesz egy kérdőívet a szurkolói kártyával rendelkező, regisztrált drukkerei számára, amelyben aktuális kérdéseket tesz fel a klubbal kapcsolatban. A legutóbbi, csütörtökön kiküldött kérdőívben az FTC a szurkolók véleményét a szponzorációs tárgyalásokkal kapcsolatban is kikérte.

Áprilisban a Nemzeti Sport számolt be róla először, hogy a Ferencváros szponzorációs tárgyalásokat folytat az egyik világvállalattal. Ez a téma is szerepel a klub által a regisztrált szurkolóknak csütörtökön kiküldött kérdőívében.

A kérdőív eleje még a nyári erősítésekről szól – mely posztokra igazolnának új játékost a szurkolók. A folytatásban Dejan Sztankovics munkáját is értékelhetik, valamint a szakember távozásáról is elmondhatják a véleményüket. Ezután szóba kerül, mit várnak a drukkerek a nemzetközi porondon a csapattól, ezekhez a célokhoz megfelelőnek érzik-e a klub költségvetését.

Az FTC ezután tér rá a lehetséges szponzorokkal kapcsolatos kérdésekre. Megkérdezi, hogy a klubnak tekintettel kell-e lenni politikai szempontokra a szponzorációs megállapodásoknál, majd konkrétan rákérdez, káros lenne-e a Ferencváros számára egy kínai vagy orosz szponzor.

Ezt követően arra kérdez rá a kérdőív, elítélnék-e a szurkolók a klubot, ha a Huaweijel, a Gazprommal vagy a Shell-lel kötne szponzori megállapodást – írja az nemzetisport.hu, ahol utóbbi konkrét kérdések is megtekinthetők.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×