eur:
394.93
usd:
365.24
bux:
70237.82
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal
Budapest, Hungary - August 29, 2014: Groupama Arena the home of the FerencvĂĄrosi Torna Club, Budapest, Hungary. The second largest stadium in Hungary. The best-known part of the club is the mens football team.
Nyitókép: to_csa/Getty Images

Egy esetleges kínai vagy orosz szponzorról kérdezi szurkolóit a Fradi

A Ferencváros minden hónapban közzétesz egy kérdőívet a szurkolói kártyával rendelkező, regisztrált drukkerei számára, amelyben aktuális kérdéseket tesz fel a klubbal kapcsolatban. A legutóbbi, csütörtökön kiküldött kérdőívben az FTC a szurkolók véleményét a szponzorációs tárgyalásokkal kapcsolatban is kikérte.

Áprilisban a Nemzeti Sport számolt be róla először, hogy a Ferencváros szponzorációs tárgyalásokat folytat az egyik világvállalattal. Ez a téma is szerepel a klub által a regisztrált szurkolóknak csütörtökön kiküldött kérdőívében.

A kérdőív eleje még a nyári erősítésekről szól – mely posztokra igazolnának új játékost a szurkolók. A folytatásban Dejan Sztankovics munkáját is értékelhetik, valamint a szakember távozásáról is elmondhatják a véleményüket. Ezután szóba kerül, mit várnak a drukkerek a nemzetközi porondon a csapattól, ezekhez a célokhoz megfelelőnek érzik-e a klub költségvetését.

Az FTC ezután tér rá a lehetséges szponzorokkal kapcsolatos kérdésekre. Megkérdezi, hogy a klubnak tekintettel kell-e lenni politikai szempontokra a szponzorációs megállapodásoknál, majd konkrétan rákérdez, káros lenne-e a Ferencváros számára egy kínai vagy orosz szponzor.

Ezt követően arra kérdez rá a kérdőív, elítélnék-e a szurkolók a klubot, ha a Huaweijel, a Gazprommal vagy a Shell-lel kötne szponzori megállapodást – írja az nemzetisport.hu, ahol utóbbi konkrét kérdések is megtekinthetők.

Címlapról ajánljuk

A NATO nukleáris képességeiben is változás jön Jens Stoltenberg szerint

Magyarországi látogatása után szerda este már Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót a NATO főtitkára, mielőtt a tagállamok védelmi miniszterei egyeztetésbe kezdenek a júliusi NATO-csúcsra. A jövőt vázolva kulcsfontosságú témákról ejtett szót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 12. 22:23
×
×
×
×