eur:
389.77
usd:
362.88
bux:
68087.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Lionel Messi, az Inter Miami argentin világbajnok játékosa az év legjobb labdarúgójaként elnyert Aranylabdával az Aranylabda átadási ünnepségén a párizsi Chatelet Színházban 2023. október 30-án. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választásának alapján ítélik oda.
Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Badra

Lionel Messi különleges ajándékkal lepte meg korábbi csapatát

Az FC Barcelonának ajándékozta az egyik Aranylabdáját.

Miquel Blazquez újságíró tájékoztatása szerint Lionel Messi az FC Barcelonának ajándékozta az egyik Aranylabdáját – szúrta ki a rangado.24.hu. Az argentin labdarúgó azt a díjat küldte el egykori csapatának, amit év elején, már az Inter Miami játékosaként nyert meg.

A beszámolók szerint szándékosan a klub múzeumának ajánlotta föl a díjat, hogy kiállíthassák. Arra a kérdésre, hogy a nyolcból miért éppen egy olyat ajándékozott oda, aminek nincs köze a klubhoz, ráadásul a hőn áhított világbajnoki cím után kapta, már csak Messi tudja a választ – jegyzi meg a lap.

A nyolcszoros aranylabdás csatárt hatszor választották a világ legjobbjának az adott évben (2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019), de 2021-ben a PSG játékosaként is ő nyert, mielőtt 2023-ban az Inter Miami futballistájaként díjazták volna.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×