eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
LONDON, ENGLAND - DECEMBER 28: Tomas Soucek of West Ham United scores the opening goal during the Premier League match between Arsenal FC and West Ham United at Emirates Stadium on December 28, 2023 in London, England. (Photo by Marc Atkins/Getty Images)
Nyitókép: Marc Atkins/Getty Images

Úgy örülhetett Szoboszlai Dominik, hogy pályára sem kellett lépjen

Először kapott ki a mostani idényben saját közönsége előtt az Arsenal, amit a vendég West Ham United vert 2–0-ra az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának zárómérkőzésén.

A forduló előtt még listavezető Ágyúsok eddig veretlenek voltak hazai környezetben, a városi rivális azonban erőszakos játékkal rukkolt elő és meglepte Mikel Arteta vezetőedző együttesét, ami nem találta a fogást a West Ham védelmén.

A vendégek már a szünetben egygólos előnyben voltak, fordulás után pedig hamar megduplázták az előnyüket, s végül csak azért nem arattak háromgólos sikert, mert az utolsó másodpercekben David Raya tizenegyest védett.

Az Arsenal így másodikként várja a folytatást, két ponttal lemaradva a magyar válogatott Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpooltól.

A csütörtöki játéknap másik mérkőzésén a Tottenham Hotspur 4–2-es vereséget szenvedett a Brighton vendégeként.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×