eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
A norvég Erling Braut Haaland, miután megszerezte a nyitó gólt a labdarúgó Nemzetek Ligája 2022. június 12-i Norvégia-Svédország mérkőzésen Oslóban.
Nyitókép: MTI/EPA/NTB/Beate Oma Dahle

Kiderült, ki a világ legjobb focistája, Szoboszlai Dominikot is rangsorolták

Szoboszlai Dominik jelenleg a világ 52. legjobb játékosa, állítja a The Guardian szakírókkal összeállított listája. Az első a norvég Erling Haaland.

Az angol lap arra kérte valamennyi szerzőjét, hogy dugják össze a fejüket és állítsák össze, ki is a világ száz legjobb futballistája. Ebben a rangsorban került a magyar válogatott csapatkapitánya az 52. helyre.

Fantasztikusan beilleszkedett az angol futballba, Jürgen Klopp átalakított csapatának azonnal kulcsfontosságú tagja lett. Szoboszlainak nagy szerepe volt abban, hogy csapata kijutott az Európa-bajnokságra zsinórban harmadjára is, kapitánya volt a veretlen évet záró nemzeti együttesnek - olvasható Andy Hunter méltatása a 24.hu szerint.

A világ legjobbját egyébként csak később nevezték meg, mára azonban kiderült, hogy ő nem más, mint Erling Haaland. Az mondjuk külön érdekesség, hogy a Manchester City támadója nemzeti válogatottijával biztosan nem lesz ott az Európa-bajnokságon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×