eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Szoboszlai Dominik (b), a Liverpool, és Gabriel Martinelli, az Arsenal játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában játszott  Liverpool FC-Arsenal FC mérkőzésén Liverpoolban 2023. december 23-án.
Nyitókép: Adam Vaughan

Egy súlyos sérülés után nagy bajban van Szoboszlai Dominik csapata

Eltört a kulcscsontja Konsztandinosz Cimikasznak, a Liverpool FC görög labdarúgójának, így a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató csapatnak hét sérültje van a karácsonyi forduló előtt.

A 27 éves balhátvédet az Arsenal ellen 1-1-es döntetlenre végződött szombati bajnoki rangadó 35. percében kellett lecserélni.

"Nyilvánvalóan nagyon nehéz helyzetben vagyunk. Persze, előfordulnak sérülések, és ezeket el is fogadjuk, de a kulcscsonttörés nagyon rossz, mert nagyon sokáig tart a gyógyulás" - mondta Jürgen Klopp vezetőedző a következő találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

A Liverpoolnak hét sérültje között van az első számú balhátvéd Andrew Robertson is, ezért a jobblábas Joseph Gomez szerepel majd azon a poszton.

Szoboszlai együttese a 19. fordulóban, kedd este - a hagyományos karácsonyi játéknap, a Boxing Day keretein belül (Burnley-Liverpool FC 18.30) - a Burneyhez látogat. A Liverpool második, következő ellenfele utolsó előtti (19.) a tabellán, Klopp mégis azt mondta, szerencsére is szükségük lesz a sikerhez. Hozzátette, szerinte a Burnley jobb csapat, mint amit az eredményei mutatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 09:32
×
×
×
×