eur:
383.99
usd:
354.05
bux:
68846.13
2024. május 25. szombat Orbán
Nyitókép: police.hu

Rengeteg botot, rudat és szúrószerszámot szedtek el a rendőrök a szurkolóktól - fotók

Megakadályozta a rendőrség, hogy magyar és külföldi szurkolói csoportok összecsapjanak a csütörtöki Európa Konferencia Liga labdarúgó-mérkőzés előtt.

A rendőrök szerdán este a VII. és VIII. kerületben gyülekező magyar és külföldi szurkolói csoportokat igazoltattak, mivel többen közülük maszkot viseltek, és különböző ütőszerszámokat is láttak náluk.

A rendőrök késeket, fémrudakat, szerszámnyeleket és pirotechnikai eszközöket foglaltak le tőlük - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Két magyar és egy olasz állampolgárságú férfit előállítottak, ellenük a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt indult eljárás.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sportszerű szurkolást kért a mérkőzésre érkezőktől, egyúttal közölte: a jogsértést elkövetőkkel szemben azonnal és határozottan fog fellépni.

Címlapról ajánljuk
Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Biden egy „mémguru” bevetésével célozná meg a fiatalabb szavazókat

Ahogy forrósodik az amerikai elnökválasztási kampány, Joe Biden is felgyűri az ingujját és olyan módszerekhez folyamodik, amelyeket eddig nem társítottak hozzá. Biden is be akar szállni a mém-háborúba és az ellenfelet (azaz Donald Trumpot) cikiző montázsokkal próbálja maga mellé állítani a fiatalabb nemzedékek eddig apolitikus tagjait.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 25. 11:42
×
×
×
×