eur:
389.58
usd:
362.76
bux:
68012.06
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Close up of hockey puck and stick during a match with players in the background.
Nyitókép: skynesher/Getty Images

Kontinentális Kupa - Újabb kiütéses FTC-győzelem

Nagy lépést tett a nyolc közé jutásért az FTC-Telekom a jégkorong Kontinentális Kupa belgrádi körében, miután szombaton 10-0-ra legyőzte a házigazda Crvena zvezdát, és két forduló után egyedüli százszázalékosként vezeti a tabellát.

A zöld-fehérek pénteken 5-0-ra verték a litván Kaunas Cityt, amely szombaton megtette azt a szívességet, hogy jobbnak bizonyult az ukrán Szokol Kijevnél.

Akárcsak egy nappal korábban, megint jól kezdett a magyar bajnok, és a 9. percben Farkas Lőrinc volt eredményes. A második harmad elején beindult a ferencvárosi henger, hét gól is született ebben a húsz percben.

A folytatásban - amikor kétszámjegyű lett a különbség - már lehetett pihentetni a kulcsjátékosokat, mert Fodor Szabolcs vezetőedző alakulata vasárnap 13.30-kor a Kijevvel találkozik.

A kvartett első helyezettje jut tovább a november 17-19-i körbe, amelyet az olaszországi Cortina d'Ampezzóban rendeznek. Ott a házigazda SG Cortina, a dán Herning Blue Fox és a lengyel GKS Katowice vár a belgrádi győztesre. A cortinai négyesből pedig az első két helyezett kerül a január 12-14-i négyes döntőbe.

Eredmény:

A nap másik összecsapásán:

Kaunas City (litván) - Szokol Kijev (ukrán) 5-1 (3-0, 2-1, 0-0)

pénteken játszották:

FTC-Telekom - Kaunas City 5-0

Szokol Kijev-Crvena zvezda 4-2

Az állás: 1. FTC 6 pont, 2. Kaunas 3 (5-6), 3. Kijev 3 (5-7), 4. Crvena zvezda 0

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×