eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 13. szombat Ida
Luis Diaz, a Liverpool játékosa (b) csapattársával Szoboszlai Dominikkal (j) ünnepel, miután megszerezte csapata első gólját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. augusztus 13-i,  Chelsea FC elleni mérkőzésén Londonban.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Szoboszlai Dominikot választották a mérkőzés legjobbjának a Liverpool szurkolói

A Liverpool 3-1-re verte a Kerkez Milossal felálló Bournemouth-t, a két gólban is főszerepet vállaló Szoboszlai Dominikot választották a mérkőzés legjobbjának a Liverpool szurkolói.

„Szoboszlai Dominik hazai debütálásán a meccs legjobb játékosa lett. A magyar középpályás kimagasló teljesítményt nyújtott a szombati összecsapáson az Anfielden, az AFC Bournemouth ellen, amelyet a Vörösök hátrányból nyertek meg, Luis Diaz, Mohamed Szalah és Diogo Jota góljaival 3-1-re. A hérmas sípszó utáni szurkolói szavazásunkon Szoboszlai megelőzte Diazt és Szalahot, és megszerezte a meccs játékosának járó elismerést” – írta a Liverpool honlapja.

Címlapról ajánljuk

A NATO-tagság ígérete helyett mást kínál Ukrajnának Csehország

„Csehország kétoldalú biztonsági megállapodást készít elő Ukrajnával, amelyet májusban vagy júniusban köthetnek meg” – jelentette be Petr Pavel cseh köztársasági elnök a Vilniusban tartott Három Tenger Kezdeményezés csúcstalálkozón. A szlovák külügyminiszter megerősítette, hogy Robert Fico kormánya támogatja az Ukrajna által kezdeményezett júniusi békekonferenciát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Az uniós foglalkoztatás és szociálpolitika elmúlt 20 éve

Az uniós foglalkoztatás és szociálpolitika elmúlt 20 éve

A Magyar Közgazdasági Társaság „20 éve az Európai Unióban és a jövő” címmel számos – szakmai partnerszervezettel együttműködve – szakterületenként tekinti át hazánk két évtizedes uniós tagságának tapasztalatait, eredményeit. A következő napokban-hetekben hat rövid elemzésben foglaljuk össze az egy éven át tartó konferenciasorozat eddigi tanulságait, eredményeit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×