eur:
390.72
usd:
364.96
bux:
68327.93
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Kerkez Milos, Szoboszlai Dominik és Ferenczi János (b-j), a magyar válogatott tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzés után a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Magyarország-Bulgária 3-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Szoboszlai-Kerkez fricskaverseny - itt a következő felvonás

Talán tarthatnák egyesek sportszerűtlen nyilatkozatnak a magyar labdarúgó-válogatott szavait, ám a múltat ismerve folyamatosan ugratják egymást a Premier League-be került magyarok. Itt a következő epizód.

A Liverpool-Bournemouth angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt - mint az Infostart is rálelt - Kerkez Milos, a magyar labdarúgó-válogatott és a Bournemouth fix balhátvédje Szoboszlai Dominik "találkozunk" üzenetére azzal válaszolt a közösségi médiában, hogy "jobb, ha készülsz".

A végeredmény ismert, a Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 3-1-re elverte az esélytelenebb csapatot, majd Szoboszlai a Liverpoolba látogató M4 Sport televízó kérdésére reagált, amely azt firtatta, hogyan történt a mezcsere a mérkőzés után a két magyar közt.

"Vele cseréltem mezt a végén, legalább lesz, amivel a port töröljem" - szólt a rövid, csibészes mosollyal záródó mondat a magyar válogatott csapatkapitányától.

Mutatjuk a nyilatkozatot, bárki eldöntheti, sportszerűtlen szavak voltak, vagy csak egy poénkodás a játékostárssal, aki Angliában a sors által riválissá vált.

Címlapról ajánljuk

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Herbert Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×