eur:
389.39
usd:
358.89
bux:
66038.2
2024. február 27. kedd Edina
Kerkez Milos, Szoboszlai Dominik és Ferenczi János (b-j), a magyar válogatott tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzés után a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Magyarország-Bulgária 3-0.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Szoboszlai-Kerkez fricskaverseny - itt a következő felvonás

Talán tarthatnák egyesek sportszerűtlen nyilatkozatnak a magyar labdarúgó-válogatott szavait, ám a múltat ismerve folyamatosan ugratják egymást a Premier League-be került magyarok. Itt a következő epizód.

A Liverpool-Bournemouth angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt - mint az Infostart is rálelt - Kerkez Milos, a magyar labdarúgó-válogatott és a Bournemouth fix balhátvédje Szoboszlai Dominik "találkozunk" üzenetére azzal válaszolt a közösségi médiában, hogy "jobb, ha készülsz".

A végeredmény ismert, a Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 3-1-re elverte az esélytelenebb csapatot, majd Szoboszlai a Liverpoolba látogató M4 Sport televízó kérdésére reagált, amely azt firtatta, hogyan történt a mezcsere a mérkőzés után a két magyar közt.

"Vele cseréltem mezt a végén, legalább lesz, amivel a port töröljem" - szólt a rövid, csibészes mosollyal záródó mondat a magyar válogatott csapatkapitányától.

Mutatjuk a nyilatkozatot, bárki eldöntheti, sportszerűtlen szavak voltak, vagy csak egy poénkodás a játékostárssal, aki Angliában a sors által riválissá vált.

Címlapról ajánljuk
Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Sulyok Tamás első beszéde - itt meghallgathatja, vágatlanul

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben - például a kitüntetések, a kegyelmezés esetén - a lehető legszélesebb transzparencia híve. Meghallgathatja a cikkünkhöz csatolt teljes beszédet.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×