eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
A debreceni Dzsudzsák Balázs ünnepel a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójában játszott Debreceni VSC - Paksi FC mérkőzése után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. február 11-én. A DVSC 2-1-re nyert.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Még marad Dzsudzsák Balázs

Egy évvel meghosszabbította szerződését a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő és a Konferencia-liga selejtezőjében induló Debreceni VSC-vel.

Dzsudzsák 2004 és 2008 között, illetve három évvel ezelőtti visszatérése óta összesen 148 mérkőzést játszott és 54 gólt szerzett debreceni színekben.

A DVSC honlapja szerint a csapatkapitány megállapodása jövő nyárig szól.

Dzsudzsák 109 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban, ezzel csúcstartó a nemzeti együttesben.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×