eur:
389.38
usd:
362.64
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A kupagyőztes ferencvárosi csapat edzője, Elek Gábor a női kézilabda Magyar Kupa döntőjében játszott Győri Audi ETO KC- FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzés után a Tatabányai Multifunkciós Csarnokban 2023. április 23-án.MTI/Vasvári Tamás
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

"Nagyon kegyes hozzám az élet" - Elek Gábor elmesélte távozásának történetét

Történetében először szerepelhet a Bajnokok Ligája négyes döntőjében az FTC női kézilabdacsapata. A bravúr után kiderült, hogy a vezetőedző, Elek Gábor távozik a posztjáról. Erről is mesélt s szakember.

"Nagyon meg akartuk nyerni a Metz elleni mérkőzést. Amit a találkozó után is elmondtam, azt halál komolyan gondoltam, hogy az egész idény negatív történései után most sokat visszakaptunk" - beszélt a Nemzeti Sportban arról a bravúrról, hogy hatgólós hátrányból, idegenben fordítva, az FTC női kézilabda-csapata bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

Elek Gábor az interjúban hosszan elemezte a hétgólos metzi győzelem sportszakmai okait, majd elmondta távozásának körülményeit is.

Úgy fogalmazott: "szeretném leszögezni, hogy minden az én kérésemnek megfelelően alakult a kommunikáció során. Más szempontból is mindent úgy alakított a klub, ahogyan kértem. Így döntöttünk,

nagyon nagy barátságban válunk el.

Ide születtem, fradistaként is halok meg, csak köszönettel tartozom mindenkinek. Ennél a klubnál lettem az, aki vagyok, mindent – a családomat, tulajdonképpen az életemet is – ennek az egyesületnek köszönhetek.

A játékosok mikor tudták meg, hogy nem önnel kezdik el a következő idényt? - tették fel a kérdést.

A vezetőedző válasza: "az volt a kérésem, hogy a metzi visszavágó végéig nem tudathatja meg a csapat, én is szigorúan tartottam magam ehhez. Többekben felvetődött, hogy azért nyertünk Franciaországban, mert megsúgtam a játékosoknak, hogy távozom a nyáron –

nem súgtam meg.

Sőt nagyon vigyáztam rá, hogy amennyire csak lehetséges, ne is lássanak rajtam semmit.

Az idényből hátralévő hetekben hogyan hathat a csapatra a döntés? - szólt a következő kérdés.

"Ezt nem tudom megjósolni, de nagyon kegyes hozzám az élet" - volt a válasz.

A Final Fourt június 3-4-én rendezik a budapesti MVM Dome-ban. A Fradi a dán Esbjereggel játszik a a döntőbe jutásért.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×