eur:
393.77
usd:
367.94
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Facebook

Fegyvert emelt a játékvezetőre a magyar focista, a rendőrség nyomoz

Az érintett játékos azzal védekezik, hogy játékfegyver volt a kezében.

November 6-án a Pér LSE–Tényő SE (2-0) mérkőzésen a Tényő SE kispadjáról egyszer csak felállt a felnőtt csapat ott jogosulatlanul tartózkodó játékosa, előhúzott egy pisztolyhoz megszólalásig hasonlító tárgyat, amit ráfogott az amúgy fiatalkorú partjelzőre – írja a 24.hu.

Az esetet sem a játékvezető, sem az asszisztense nem vette észre, ám valaki lefotózta a helyzetet, a képet pedig azonnal megosztotta, így az villámgyorsan tovább terjedt a neten. A játékvezetői jelentés utólag kitért az esetre.

Az ügy eljutott az MLSZ Győr-Moson-Sopron megyei igazgatóságához is, a portűl értesülései szerint a szervezet biztonsági bizottsága a győri rendőrségen hivatalból ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, illetve egy játékos játékjogát felfüggesztette. Az esetről elsőként beszámoló Kisalföldnek az érintett játékos azzal magyarázta tettét, hogy viccelődött, csupán csapattársa gyermekének játékpisztolya volt a kezében.

Az ügyben a Győri Rendőrkapitányság 2022. november 7-én zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban bővebb információt nem ad a hatóság.

A Magyar Labdarúgó Szövetség azt közölte, hogy „a megyei igazgatóság fegyelmi bizottsága az illetékessége alá tartozó ügyet saját hatáskörben kezeli”. Az MLSZ korábban indoklással ellátva kezdeményezte, hogy a játékvezetők is bekerüljenek a „közfeladatot ellátó személy” jogi kategóriába, de a játékvezetők jogi státusza nem változott.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Pár órája elesett Novobahmutivka is, egy apró donbaszi település Ocseretinétől délre. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×