eur:
389.75
usd:
365.1
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Sergio Pérez, a Red Bull mexikói versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíján 2022. október 2-án.
Nyitókép: MTI/AP/Danial Hakim

Lapátra került a Forma-1 egyik versenyigazgatója

Egyúttal megszüntették azt is, hogy két versenyigazgató, egymást váltva dolgozzon.

A kettős rányitás rendszerét a Nemzetközi Automobil Szövetség Michael Masi távozását követően a 2021-es Forma-1-es szezonzáró után vezette be. Úgy gondolták, hogy a feladatokat két versenyigazgató fogja ellátni, egymást váltva. Eduardo Freitas és Niels Wittich párosa azonban összességében nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket -olvashatjuk a vezess.hu cikkében.

A két versenyigazgató érkezése ellenére a szezonban számtalan alkalommal a furcsa, megkérdőjelezhető döntések születtek. Az utolsó csepp a pohárban a Japán Nagydíjon történt furcsa eset volt. A versenyt Eduardo Freitas koordinálta és kevés híján súlyos baleset történt, mert a pályán úgy jelent meg egy munkagép a szakadó esőben. A pilóták egy része versenytempóban, méterekre tudta csak elkerülni.

A futamot követő vizsgálat megállapította, hogy hiba történt. Eduardo Freitast azonnali hatállyal kirúgták, a kettős versenyigazgatói rendszert pedig beszüntették. Az Amerikai Nagydíjtól kezdve már csak Niels Wittich látja el ezeket a feladatokat.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Nem teljesít jól az alap iPhone 15

Nem teljesít jól az alap iPhone 15

Az idei év jelentős változásokat hozott az Apple iPhone 15 sorozatának piaci fogadtatásában, különösen az alapmodell tekintetében. A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) által végzett kutatás szerint az alap iPhone 15 modell eladásai a teljes iPhone-értékesítésnek csupán 14%-át tették ki, ami éles esést jelent a tavalyi, azonos időszakban mért 19%-hoz képest, az akkori elődmodellel összefüggésben - írta az Apple Insider. .

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×