eur:
393.9
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Takarítók a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzése előtt a mogyoródi Hungaroringen 2021. július 31-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Nehéz időmérőre számítanak a csapatvezetők Mogyoródon

Esik az eső a 37. Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén, a csapatvezetők éppen ezért nehéz időmérő edzésre számítanak

A pénteki perzselő hőség után felfrissült az idő a Hungaroringen, ahová fél 11 körül az ígért eső is megérkezett. Ekkor már zajlottak a csapatfőnökök szombat délelőtti interjúi. Az újságírók - amellett, hogy mindegyiküket kérdezték a szezon végi visszavonulását csütörtökön bejelentő, négyszeres világbajnok német Sebastian Vettelről - leginkább arra voltak kíváncsiak, mit várnak a 16 órakor kezdődő időmérőtől.

Abban szinte mindannyian egyetértettek, hogy a pénteki telemetriai adatokat és beállításokat nehéz lesz szombaton is felhasználni, mivel az egy nappal korábbi, 50 fokos után délelőtt 25 fok körül alakult az aszfalt hőmérséklete.

"Sokkal hidegebb van, esik az eső, meglátjuk, az időmérő edzésen mi vár ránk és ki fog tudni legjobban alkalmazkodni az új körülményekhez" - jelentette ki nem túl boldogan Laurent Mekies, a Ferrari csapatfőnök-helyettese. A francia mérnök csalódottsága annak fényében érthető volt, hogy pénteken előbb Carlos Sainz Jr., majd a csapat másik pilótája, Charles Leclerc volt a leggyorsabb a szabadedzéseken.

A szombati harmadik gyakorlás 13 órakor kezdődik, az időmérő edzést 16 órától rendezik a Hungaroringen.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×