eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 3. szombat Klotild
Nyizsnij Novgorod, 2018. július 6.Uruguayi szurkoló Luis Suárez csatár képével az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Uruguay – Franciaország mérkőzése előtt Nyizsnij Novgorodban 2018. július 6-án. (MTI/EPA/Tolga Bozoglu)
Nyitókép: Tolga Bozoglu

Luis Suárez elhagyja Európát

Hazaigazol az uruguayi csatár.

Várhatóan az uruguayi Nacional labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Luis Suárez, aki saját keddi bejelentése szerint szóban már megállapodott a klubbal.

Az FC Barcelonában és a Liverpool FC-ben is megforduló sztárcsatár ingyen igazolhatóvá vált, miután az Atlético Madrid nem hosszabbított vele szerződést.

A 35 éves támadó a Nacionalban kezdte futballista karrierjét, majd 2006-ban Európába, a holland Groningenhez igazolt. Onnan az Ajax Amsterdamhoz került, majd a liverpooli és a barcelonai időszak után az előző idényt az Atléticónál töltötte.

Suárez az uruguayi válogatottban 2007 óta 132 mérkőzésen 68 gólt szerzett, ezzel a nemzeti együttes történetének legeredményesebb játékosa.

A futballista a Twitter-oldalán azt közölte, hogy már csak a részletek tisztázása van hátra, és rövidesen aláír a Nacionalhoz.

Nyitóképünkön uruguayi szurkoló Luis Suárez csatár képével az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Uruguay–Franciaország mérkőzése előtt Nyizsnij Novgorodban 2018. július 6-án

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Rezsicsökkentés: rengeteg magyar háztartást érintő törvény jöhet

Rezsicsökkentés: rengeteg magyar háztartást érintő törvény jöhet

Az Origónak adott interjúban Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője elmondta, hogy a kormány, a Fidesz és a KDNP-frakció, valamint a szolgáltatók támogatásával törvényjavaslatot készül benyújtani, ami rendezheti a PB-gázpalackok piacán kialakult „helyzetet”. A PB-gázpalack hiány elsősorban a szegényebb háztartásokat érinti, ahol ugyanis nincs bekötve a vezetékes gáz, ott legalábbis nyáron főzésre jellemzően palackos gázt használnak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×