eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Nyizsnij Novgorod, 2018. július 6.Uruguayi szurkoló Luis Suárez csatár képével az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Uruguay – Franciaország mérkőzése előtt Nyizsnij Novgorodban 2018. július 6-án. (MTI/EPA/Tolga Bozoglu)
Nyitókép: Tolga Bozoglu

Luis Suárez elhagyja Európát

Hazaigazol az uruguayi csatár.

Várhatóan az uruguayi Nacional labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Luis Suárez, aki saját keddi bejelentése szerint szóban már megállapodott a klubbal.

Az FC Barcelonában és a Liverpool FC-ben is megforduló sztárcsatár ingyen igazolhatóvá vált, miután az Atlético Madrid nem hosszabbított vele szerződést.

A 35 éves támadó a Nacionalban kezdte futballista karrierjét, majd 2006-ban Európába, a holland Groningenhez igazolt. Onnan az Ajax Amsterdamhoz került, majd a liverpooli és a barcelonai időszak után az előző idényt az Atléticónál töltötte.

Suárez az uruguayi válogatottban 2007 óta 132 mérkőzésen 68 gólt szerzett, ezzel a nemzeti együttes történetének legeredményesebb játékosa.

A futballista a Twitter-oldalán azt közölte, hogy már csak a részletek tisztázása van hátra, és rövidesen aláír a Nacionalhoz.

Nyitóképünkön uruguayi szurkoló Luis Suárez csatár képével az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Uruguay–Franciaország mérkőzése előtt Nyizsnij Novgorodban 2018. július 6-án

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×