eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa melegít az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Newcastle United ellen játszott mérkőzésen előtt a manchesteri Old Trafford stadionban 2021. szeptember 11-én.
Nyitókép: MTI/AP/Rui Vieira

Cristiano Ronaldo ismét Manchesterben

A portugál világsztár hétfőn visszatért Manchesterbe, kedden pedig tárgyal a klub vezetőivel és az új menedzserrel, Erik ten Haggal.

A 38. évében járó Ronaldo családi okokra való hivatkozással kihagyta a Manchester United tizenhét napos thaiföldi és ausztráliai túráját, miután bejelentette, hogy távozni szeretne a nyáron a klubtól. Annak ellenére is, hogy szerződése 2023 nyaráig szól, így esetleges klubváltásához a United beleegyezése is kell.

Az elmúlt hetekben a Bayern Münchent és a Chelsea-t is emlegették lehetséges új állomáshelyként, de előbb a bajorok ügyvezetője, Oliver Kahn, majd – annak ellenére, hogy Jorge Mendes, CR7 ügynöke tárgyalt Todd Boehlyvel, az új tulajdonossal – a londoni Kékek is nemet mondtak szerződtetésére.

Egyelőre az Atlético Madrid tűnik az egyetlen lehetséges célállomásnak, de a Marca a napokban tíz pontba szedte az ügy állását, s arra a következtetésre jutott, hogy ugyan nem zárható ki Ronaldo átigazolása Diego Simeone csapatához, de nem is valószínű.

A Manchester United egyébként mindvégig azt kommunikálta és kommunikálja, hogy a portugál csatárra számít Erik ten Hag, játékával terveznek a 2022–2023-as idényre.

A portya után hétfőre szabadnapot kaptak a játékosok, de ma edzésbe állnak Carringtonban, az edzőközpontban. Várhatóan ott lesz Cristiano Ronaldo is, aki a tervek szerint tárgyal a vezetőkkel. Ugyanakkor a brit lapok valószínűsítik: megállapodás esetén is elképzelhető, hogy a játékos még nem lesz bevethető állapotban az első bajnokin, augusztus 7-én, a Brighton ellen.

Érdekes, hogy a csapat még két felkészülési mérkőzést játszik addig, ezek közül az egyiket szombaton, éppen az Atlético ellen, mégpedig Oslóban.

De azért, hogy ne legyen ennyire tükörsima a víz, a Sun azt írta, Ronaldo semmiképpen sem akar maradni a Unitedben, nem is hajlandó még egy további évvel meghosszabbítani a szerződését, pedig – a bulvárlap szerint – ennek fejében a klub hajlandó lenne őt kölcsönadni a mostani idényre.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×