eur:
393.03
usd:
366.11
bux:
66841.8
2024. április 26. péntek Ervin
Fucsovics Márton az orosz Andrej Rubljov ellen játszik a rotterdami keménypályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében 2022. február 11-én. Rubljov 6:4, 6:3 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/AP/Peter Dejong

Megvannak a wimbledoni magyarok ellenfelei

A legelőkelőbben rangsorolt magyar, a tavaly negyeddöntős Fucsovics Márton (57.) az első fordulóban azzal a kazah Alekszander Bublikkal (39.) csap össze, aki idén februárban Lyonban nyerte pályafutása első ATP-tornáját.

Balázs Attila és Bondár Anna is kiemelt ellenféllel kezd a hétfőn rajtoló wimbledoni teniszbajnokságon.

A férfiaknál a védett ranglistával induló Balázs Attila (330.) a 17. helyen kiemelt Roberto Bautista Agut (20.) ellen kezd: a spanyol játékos pályafutása legjobbjaként kilencedik is volt a világranglistán, 2019-ben pedig elődöntőt játszott a füves pályás Grand Slamen.

A legelőkelőbben rangsorolt magyar, a tavaly negyeddöntős Fucsovics Márton (57.) az első fordulóban azzal a kazah Alekszander Bublikkal (39.) csap össze, aki idén februárban Lyonban nyerte pályafutása első ATP-tornáját. A két játékos eddig négyszer találkozott egymással: a kisebb sorozatokban 1-1-re állnak, a rangosabb tornákat tekintve ugyanakkor 2020-ban Marseille-ben és tavaly Madridban is a kazah győzött.

A női mezőnyben mindhárom magyar az első wimbledoni főtáblás szereplésére készül, a sorsolás a legelőkelőbben rangsorolt Bondár Annának (62.) kedvezett a legkevésbé: a szeghalmi születésű játékos a nyitókörben a 29. helyen kiemelt ukrán Anhelina Kalinyinával (36.) csap össze.

Az ilkey-i tornán vasárnap győztes Gálfi Dalma (81.) a selejtezőből érkezett ausztrál Maddison Inglisszel (129.), míg Udvardy Panna (99.) a szlovén Tamara Zidansekkel (58.) találkozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartja közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntenek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósít.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×