eur:
394.74
usd:
370.78
bux:
65491.46
2024. április 19. péntek Emma
Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke a Glasgow-ban augusztus 3-án kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar úszóválogatottról és a kitűzött célokról tartott sajtótájékoztatón a margitszigeti Grand Hotelben 2018. július 31-én. Legalább tíz érem, köztük egynél több arany megszerzésében bízik a szövetségi kapitány.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Wladár Sándor: szénné fogjuk hajtani magunkat és a kollégákat

A nyári magyarországi vizes világbajnokság szervezőbizottságát vezető Wladár Sándor szerint az idő rövidsége miatt nincs lehetőség a hibázásra, ugyanakkor jelezte, tapasztalt kollégákkal dolgoznak együtt, akik többször bizonyítottak már.

"Szénné fogjuk hajtani magunkat és a kollégákat is, de tapasztalt szervezőgárdánk van, amelyik tudja, mi a dolga, hiszen például a Magyar Úszó Szövetség az elmúlt öt évben kilenc világeseményt rendezett" - nyilatkozta a Magyar Úszó Szövetség elnöke az M4 Sport Sporthíradójában.

A versenyzőként olimpiai bajnok Wladár Sándor elmondta, felállt az operatív szervezőbizottság, a költségvetés pedig véglegesítés előtt áll, utóbbi tekintetében a kormányhatározatra van már csak szükség.

"Elkezdtük a munkát, a sportági szövetségek delegálták a versenyigazgatókat. Összeállt a kép, rövid az idő, nem hibázhatunk. Nem akarunk versenyezni a 2017-es világbajnoksággal, azt szeretnénk, ha minél több magyar látogatna ki a helyszínekre" - mondta az elnök, aki bízik abban, hogy a margitszigeti szurkolói zónába akár 50 ezren is kilátogatnak majd.

Magyarország június 18. és július 3. között 2017 után másodszor rendez vizes világbajnokságot. Erre most Fukuoka visszalépése miatt nyílt lehetőség.

Wladár Sándor és Vári Attila két héttel ezelőtt az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt. Az interjút elolvashatják itt, vagy meg is hallgathatják a teljes beszélgetést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×