eur:
388.01
usd:
359.9
bux:
69016.26
2024. május 10. péntek Ármin, Pálma
Párizs, 2011. február 13.A világelső, 1. helyen kiemelt belga Kim CLIJSTERS adogatni készül a cseh Petra Kvitovának a fedett pályás párizsi női tenisztorna női egyesének döntőjében 2011. február 13-án. Kvitova 6-4; 6-3-re győzött. (MTI/EPA/Ian Langsdon)
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Tenisz: megint újraaktiválja magát a nagy visszatérő

A korábbi világelső Kim Clijsters szeptember végén újra visszatér, mivel szabadkártyát kapott a chicagói keménypályás női tenisztornára.

A 38 éves, háromgyermekes édesanya a tavalyi amerikai nyílt bajnokság első fordulójában kikapott az orosz Jekatyerina Alekszandrovától, azóta nem játszott hivatalos mérkőzést. Idén márciusban elindult volna Miamiban, de végül úgy ítélte meg, hogy még nem áll készen a visszatérésre tavaly októberi térdműtétjét és idén januári koronavírusos megbetegedését követően.

A négyszeres Grand Slam-tornagyőztes Clijsters először 2007-ben vonult vissza, két esztendővel később visszatért, 2012-ben viszont ismét visszavonult. Jelenleg a világranglista 1093. helyén áll.

A chicagói torna szeptember 27-től október 3-ig tart.

Címlapról ajánljuk
Hszi Csin-ping: Kína támogatja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Hszi Csin-ping: Kína támogatja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután fogadta a Kínai Népköztársaság elnökét, Hszi Csin-pinget. A tárgyalások után az előzetes hírek szerint mintegy másfél tucat megállapodást írtak alá, majd sajtónyilatkozatot tett a két vezető. Orbán Viktor felsorolta az ágazatokat, amelyekben megállapodások jöttek létre. Hszi Csin-ping kiemelte: stratégiai partnerséget köt a két ország, amellyel arany útra terelik a kínai–magyar kapcsolatokat.

18 kínai-magyar megegyezés született - bejelentették a konkrétumokat

A külgazdasági és külügyminiszter számolt be azon fontosabb projektekről, amelyekkel kapcsolatban a kínai elnök és delegációjának budapesti tartózkodása idején megállapodást kötöttek. Reptéri gyorsvasút, olajvezeték, "szupergyors" határátkelőhely is létesül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×