eur:
392.72
usd:
366.34
bux:
66717.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Kiakadtak a Real Madrid szurkolói a kiesés után az ellenféllel nevetgélő Hazard-on

Nehezen dolgozzák fel a Real Madrid hívei, hogy a szerdai, a Chelsea elleni tükörsima kiesés után Eden Hazard, a csapat játékosa az ellenfél játékosaival nevetgélt. Éppen csak nem csapkodta a térdét.

A filmeken jól látszik, hogy Hazard Kurt Zoumával és Édouard Mendyvel viccelődik. Alig néhány perccel azt követően, hogy véget ért a mérkőzés, amelyen a Real Madrid elveszítette esélyét a Bajnokok Ligája mostani sorozatában a döntőbe jutásra.

Josep Pederol, az éjszakai madridi tévéshow, az El Chiringuito műsorvezetője „második Bale-nek” nevezte Eden Hazard-t a felvételeket kommentálva, utalva arra, hogy korábban a januárban a Tottenhamnek kölcsönadott walesi futballistát is súlyos kritika érte amiatt, mert nem volt eléggé elkötelezett a Real Madrid iránt. Hozzátette, szerinte Hazard nem maradhat tovább a Real Madridnál.

Mi tagadás, a belga válogatott, részben sérülései miatt, eddig nem tudta igazolni, hogy megérte az érte kifizetett, majdnem százmillió eurós összeg. 2019. november 26-án, a PSG elleni mérkőzésen ütközött belga válogatottbeli társával, Thomas Meunier-vel, s abból azóta sem épült fel teljesen. Az elmúlt másfél évben tíz sérülése volt, 389 napon keresztül nem volt harcképes.

Zinédine Zidane szerint többet kellene játszania ahhoz, hogy visszanyerje önbizalmát és a régi formáját, de kérdéses, hogy erre mennyi lehetősége lesz a jövőben.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×