INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

sport

wichmann tamás

rák

betegség

Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, olimpiai ezüstérmes kenus, miután átvette a Magyar Sportújságírók Szövetségének és a Magyar Olimpiai Bizottság (MSÚSZ-MOB) Életműdíját az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án.

Nem kap több kezelést a nagybeteg kenukirály

Infostart

A László kórház egyik VIP-szobájában ünnepelte kedden a 72. születésnapját a kilencszeres világbajnok kenus, Wichmann Tamás, aki hosszú ideje küzd a rákkal.

A sportembert két elválaszthatatlan barátja, a volt futballista Kű Lajos és a zenészlegenda Tolcsvay Béla társaságában látogatta meg az ünnepeltet a Bors. A nagybeteg Wichmann Tamás arról számolt be a bulvárlapnak, hogy legbelül már feladta a küzdelmet, felkészült a halálra. Mint mondta,

már nem kap gyógyszert és kemoterápiás kezelést sem. Az orvosok nem küzdenek to­vább.

Orvosai azzal bíztatják, hogy hamarosan hazamehet, gyógyszert sem kap már, a kemoterápia nyomai azonban még látszódnak a bőrén.

Azt mondja, tudja, hogy előbb kellett volna orvoshoz fordulni, mert amikor végül elment, már a szívével is súlyos gondok voltak, a pacemakere miatt nem merték műteni, a rák áttéteket képzett.

Wichmann Tamásnak hat gyermeke van és ugyanannyi unokája, mint mondta, szerette volna látni, ahogy felnőnek, de félő, hogy ez nem adatik meg neki.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018