eur:
395.31
usd:
364.53
bux:
65596.86
2024. március 19. kedd Bánk, József
Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok, olimpiai ezüstérmes kenus, miután átvette a Magyar Sportújságírók Szövetségének és a Magyar Olimpiai Bizottság (MSÚSZ-MOB) Életműdíját az M4 Sport - Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2020. január 16-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nem kap több kezelést a nagybeteg kenukirály

A László kórház egyik VIP-szobájában ünnepelte kedden a 72. születésnapját a kilencszeres világbajnok kenus, Wichmann Tamás, aki hosszú ideje küzd a rákkal.

A sportembert két elválaszthatatlan barátja, a volt futballista Kű Lajos és a zenészlegenda Tolcsvay Béla társaságában látogatta meg az ünnepeltet a Bors. A nagybeteg Wichmann Tamás arról számolt be a bulvárlapnak, hogy legbelül már feladta a küzdelmet, felkészült a halálra. Mint mondta,

már nem kap gyógyszert és kemoterápiás kezelést sem. Az orvosok nem küzdenek to­vább.

Orvosai azzal bíztatják, hogy hamarosan hazamehet, gyógyszert sem kap már, a kemoterápia nyomai azonban még látszódnak a bőrén.

Azt mondja, tudja, hogy előbb kellett volna orvoshoz fordulni, mert amikor végül elment, már a szívével is súlyos gondok voltak, a pacemakere miatt nem merték műteni, a rák áttéteket képzett.

Wichmann Tamásnak hat gyermeke van és ugyanannyi unokája, mint mondta, szerette volna látni, ahogy felnőnek, de félő, hogy ez nem adatik meg neki.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×