eur:
392.97
usd:
366.41
bux:
66861.19
2024. április 25. csütörtök Márk
A madridi Wanda Metropolitano Stadion, az Atlético Madrid spanyol klub otthona 2019. május 31-én. Másnap itt játssza a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjét a Liverpool és a Tottenham Hotspur.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Kelet reménye: még öten hajtanak két szabad BL-helyre

Mindössze két csoportban maradt még nyitott kérdés a továbbjutókat tekintve a labdarúgó Bajnokok Ligája ma esti programjában. A Dinamo Zagreb és a Sahtar eredményétől függ, hogy mind a tizenhat helyet elviszik-e a nyolcaddöntőben a „topligák”.

Ismert már az E–H csoport nyolc továbbjutója (Liverpool, Napoli, Barcelona, Dortmund, RB Leipzig, Lyon, Valencia, Chelsea), valamint az is, hogy a szerdai szereplők közül a PSG, a Real Madrid, a Bayern München, a Tottenham, a Manchester City és a Juventus már ugyancsak részese lesz a nyolcaddöntőnek.

A kiadó két helyért öt csapat vetélkedik. A Manchester City mögötti második hely a Dinamo Zagrebé, a Sahtaré vagy az Atalantáé lesz, az ukránok vannak a legjobb helyzetben, ha nyernek, továbbmennek. Ha kikapnak, az Atalanta biztosan megelőzi őket, döntetlennél attól függ a jövőjük, hogy mire megy a Dinamo Zagreb a tartalékos, de már biztosan csoportelső Manchester Cityvel. Ha az angolok nem kapnak ki a Maksimir Stadionban, ellenben az Atalanta győz Harkovban, megtörténik az a ritkaság, hogy hét szerzett ponttal is továbbjut valaki. (Az Ajax kedden tízzel kiesett.) Egyszersmind az, hogy az Atalanta úgy továbbjut, hogy a csoportkör feléig nem szerzett pontot, s a negyedik forduló után is csak egy volt neki. A harmadik forduló után egyébként az olaszok gólkülönbsége 2-11 volt.

A másik kiadó hely a D csoport másodikjáé. A Juventus már révbe ért, mögötte az Atléticónak mutatkozik a legjobb esélye, ha legyőzi a Lokomotiv Moszkvát, továbbjut. Figyelmeztető lehet a számára, hogy az oroszok az első fordulóban Németországban megverték a most a továbbjutásban reménykedő Bayer Leverkusent. Utóbbinak le kellene győznie a torinóiakat, s közben kiszurkolni, hogy az Atlético ne nyerjen a Wanda Metropolitanóban az oroszok ellen.

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. forduló

A csoport

  • Paris Saint-Germain–Galatasaray 21.00
  • Club Brugge–Real Madrid 21.00 (tv: Spíler1)

A csoport állása: 1. Paris Saint-Germain 13 pont, 2. Real Madrid 8 (mindkettő továbbjutott), 3. Club Brugge 3, 4. Galatasaray 2.

B csoport

  • Bayern München–Tottenham Hotspur 21.00 (M4 Sport)
  • Olympiakosz–Crvena zvezda 21.00

A csoport állása: 1. Bayern München 15 pont, 2. Tottenham Hotspur 10 (mindkettő továbbjutott), 3. Crvena zvezda 3, 4. Olympiakosz Pireusz 1.

C csoport

  • Dinamo Zagreb–Manchester City 18.55 (Spíler2)
  • Sahtar Donyeck–Atalanta 18.55 (Spíler1)

A csoport állása: 1. Manchester City 11 pont (csoportelsőként továbbjutott), 2. Sahtar Donyeck 6, 3. Dinamo Zagreb 5, 4. Atalanta 4.

D csoport

  • Bayer Leverkusen–Juventus 21.00 (Spíler2)
  • Atlético Madrid–Lokomotiv Moszkva 21.00

A csoport állása: 1. Juventus 13 pont (csoportelsőként továbbjutott), 2. Atlético Madrid 7, 3. Bayer Leverkusen 6, 4. Lokomotiv Moszkva 3

Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Napi átutalási limitet vezet be az OTP a csalások ellen

Május 8-án vezeti be a bankkártya használatánál már megszokott, de a bankszámláról indított internet- és mobilbanki átutalásoknál eddig nem létező, szabadon beállítható napi limitösszeget az OTP Bank. A lakossági ügyfelek számára nyújtott biztonsági szolgáltatás alapbeállítása a május 8-i induláskor napi 1 millió forint lesz, amit az ügyfelek saját igényeik szerint akár kisebb vagy nagyobb összegre is átállíthatnak az OTP MobilBankban - közölte a társaság.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×