eur:
394.74
usd:
370.24
bux:
65176.05
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pexels

A pályán halt meg a Csorna futballistája

A 60. perc táján félbeszakadt a Csorna-Lébény labdarúgó-mérkőzés, mert a Csorna játékosa, Sipőcz Tamás meccs közben elhunyt. A mentők a pályán kezdték újraéleszteni, de nem tudták megmenteni.

A Kisalföld számolt be róla, hogy 5-0-s hazai vezetésnél a 60. perc táján félbeszakadt a Csorna–Lébény
megyei első osztályú labdarúgó-mérkőzés, mert

a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás meccs közben elhunyt. A futballistát a kiérkező mentők előbb sikeresen újraélesztették, majd később az oldalvonal mellett, a mentőautóban mégis elhunyt,

a játékvezető ezért félbeszakította az összecsapást. Sipőcz Tamás az elmúlt nyáron igazolt Csornára, előtte hosszabb ideig a Répcementi SE futballistája volt.

"Egy hosszú átadásra figyelt a pályán szinte mindenki, ami után azt vettük észre, hogy az egyik hazai játékos összegörnyed, majd összeesik. A hazaiak gyúrója és a kapus azonnal odafutott hozzá, s megpróbáltak neki segíteni. Nem volt az eszméleténél, s látszott, hogy komoly a baj" - idézte fel a tragédia perceit a vendégek egyik játékosa, Sallai Dávid.

Sipőcz

életéért helyszíni beszámolók alapján 40-50 percen át küzdöttek.

A labdarúgó a csornaiak szerint rendkívül szerény, halk szavú ember volt, mindenki szerette őt. A klub vezetése döbbenten áll az események előtt, a családnak őszinte részvétüket fejezték ki. Sipőcz Tamás családalapításra készült, párjával esküvő előtt álltak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×