eur:
392.89
usd:
366.07
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Erdei Zsolt profi világbajnok ökölvívó, a Magyar Horgászat Nagykövete beszél a Magyar Horgászkártyát bemutató budapesti sajtótájékoztatón 2018. augusztus 30-án. Szeptember 1-jétől lehet igényelni a Magyar Horgászkártyát. Az új plasztik alapú dokumentum jövő év január 1-től váltja ki a jelenlegi, papíralapú horgászigazolványt.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Erdei Zsolt kiborult: nem vagyok tolvaj, nem loptam el semmit

Az aláírási jogától megfosztott bokszelnök áll a vizsgálatok elé a több mint 300 millió forintos adósságot hozó junior-vb után. Egy négy fős menedzsercsapat vezethette félre hónapokon át, de hibázhatott, hogy megbízott bennük. Az igazság kiderítése az ügyészség dolga lesz.

"Nem vagyok tolvaj! Nem loptam el semmit!" - fakadt ki az asztalt ütve Erdei Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség hét eleji elnökségi ülésén a Bors tudósítása szerint. Az ülésen, mint a lap írja, olyan információk kerültek terítékre, amelyek alapján Erdei elnök akár felelőssé is tehető.

A lap inkognitót kérő forrása szerint a korábbi világ- és Európa-bajnok, olimpiai érmes ökölvívó akkor borult ki, amikor megtudta,

több elnökségi tag fel akarja jelenteni őt a rendőrségen. A forrás szerint Erdei ott követhette el a hibát, hogy egy négyfős csapat kezébe tette az idei junior-vb előkészítését, ám nem vette észre, hogy azok túlzott költekezésbe kezdtek.

"A titokzatos négyes megbízási szerződéssel dolgozott, és állítólag ezzel párhuzamosan magánvállalkozói számlákat nyújtott be a rendezési költségek elszámnolásáról" - fogalmazott az informátor.

Ismert,

több mint 300 millió forintos mínuszba került a szakszövetség a megrendezése során csillagászati összegre dráguló junior-vb után,

így az ügyészségnek kell kiderítenie, történt-e bűncselekmény. Az elnökségi ülésen részt vett könyvvizsgáló szerint hűtlen kezelés, lopás, csalás és összeférhetetlenség gyanúja is felvetődik. A forrás szerint

Erdei nem szándékosan akart kárt tenni a szövetségben, de többen kihasználták a naivságát,

ami alkalmatlanságára mutat.

Kedd este Erdei Zsolt hosszú Facebook-bejegyzésben reagált arra, hogy az ügyben vizsgálóbizottság is felállt a szakszövetségen belül. A sportvezető ebben jelzi, elfogadja a vizsgálódók döntését, de feltette a költői kérdést: kinek az érdeke a vizsgálat? Továbbra is számít mindenkinek a véleményére, de egyértelművé tette, nem fog "megfutamodni".

Korábban a Digisport tévének hosszabban nyilatkozva arról beszélt,

a vizsgálódásban érdekei lehetnek Rácz Félix profiboksz-menedzsernek is,

aki mindenképp be szeretne kerülni a szövetség döntéshozói közé, de nem Erdei segítségével. Az aláírási jogától már megfosztott Erdei elnök egyvalakit biztosan perel, ez pedig Rácz Félix.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×