INFORÁDIÓ 
2020. július 8. szerda
Ellák

ökölvívás

ökölvívás

csőd

erdei zsolt

Lapinformáció: a csőd szélén az Erdei Zsolt vezette bokszszövetség

Lapinformáció: a csőd szélén az Erdei Zsolt vezette bokszszövetség

Infostart

A Magyar Ökölvívó Szövetség alkalmazottai nem kapták meg októberi fizetésüket - értesült a Nemzeti Sport. Az Origo.hu úgy tudja, a szervezet kasszájában több százmilliós lehet a hiány.

Csődközelben a Magyar Ökölvívó Szövetség - értesült a Nemzeti Sport. Az érintett szervezet vezetése nem kommentálja a hírt.

Egyelőre csak Orodán Sándor felügyelőbizottsági elnök reagált, aki elmondta: vizsgálat indult. A lap ugyanakkor tudni véli, a szövetség alkalmazottai október elején nem kapták meg szeptemberi bérüket. Az Origo.hu szerint

több százmilliós lehet a hiány.

A cikk szerint a bokszszövetséget a Duna Arénában a közelmúltban rendezett junior-világbajnokság költségei küldhették padlóra.

Úgy tudni, veszélyben vannak a hazai versenyek, az edzőtáborok, illetve a nemzetközi versenyeztetés is.

Ismert, az ökölvívás az olimpiákat tekintve a hetedik legeredményesebb magyar sportág 10 aranyéremmel, mindössze két versenyzőnk veszített döntőben. Igaz ugyanakkor, hogy 22 esztendeje egyetlen elsőségünk sem termett. Az ökölvívás 2013 óta kiemelt sportág, az Index.hu összeállítása szerint

a boksz rögtön az első évben közel 300 millió forintot kapott az államtól, azóta ez a szám átléphette a milliárdos nagyságrendet is.
Nyitókép: Pixabay.com
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018