eur:
394.3
usd:
370.23
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay.com

Lapinformáció: a csőd szélén az Erdei Zsolt vezette bokszszövetség

A Magyar Ökölvívó Szövetség alkalmazottai nem kapták meg októberi fizetésüket - értesült a Nemzeti Sport. Az Origo.hu úgy tudja, a szervezet kasszájában több százmilliós lehet a hiány.

Csődközelben a Magyar Ökölvívó Szövetség - értesült a Nemzeti Sport. Az érintett szervezet vezetése nem kommentálja a hírt.

Egyelőre csak Orodán Sándor felügyelőbizottsági elnök reagált, aki elmondta: vizsgálat indult. A lap ugyanakkor tudni véli, a szövetség alkalmazottai október elején nem kapták meg szeptemberi bérüket. Az Origo.hu szerint

több százmilliós lehet a hiány.

A cikk szerint a bokszszövetséget a Duna Arénában a közelmúltban rendezett junior-világbajnokság költségei küldhették padlóra.

Úgy tudni, veszélyben vannak a hazai versenyek, az edzőtáborok, illetve a nemzetközi versenyeztetés is.

Ismert, az ökölvívás az olimpiákat tekintve a hetedik legeredményesebb magyar sportág 10 aranyéremmel, mindössze két versenyzőnk veszített döntőben. Igaz ugyanakkor, hogy 22 esztendeje egyetlen elsőségünk sem termett. Az ökölvívás 2013 óta kiemelt sportág, az Index.hu összeállítása szerint

a boksz rögtön az első évben közel 300 millió forintot kapott az államtól, azóta ez a szám átléphette a milliárdos nagyságrendet is.
Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×