eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Malmö, 2018. augusztus 7.Anel Hadzicot, a Vidi FC játékosát (b) eltalálja egy pályára bedobott üveg, miközben csapattársai góljukat ünneplik a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének első mérkőzésén a Malmö Stadionban 2018. augusztus 7-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Andreas Hillergren)
Nyitókép: Andreas Hillergren

Kiderült, melyik csatornára kerülnek a Vidi Európa Liga-meccsei

A 2018-19-es szezontól a Sport TV szerezte meg az UEFA Európa Liga mérkőzései közül az első választás közvetítési jogát Magyarországon, így a Vidi meccsei is a csatornán lesznek láthatók.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és az AMC Networks International – Central and Northern Europe megállapodásának értelmében a 2018–19-es szezontól Magyarországon a Sport TV megszerzett egy olyan közvetítési jogot, amelynek mérkőzéseit a nézők korábban sohasem láthatták a Sport1-en, illetve a Sport2-n. Az Európa Liga minden játéknapján a Sport TV-é az első választási lehetőség. A csoportkör szeptember 20-án, csütörtökön kezdődik, a döntőt május 29-én, szerdán rendezik Bakuban, Azerbajdzsánban.

Az már most biztos, hogy olyan világhírű csapatok vesznek részt az aktuális kiírásban, mint az Arsenal, a Chelsea, a Milan, az Olympique Marseille vagy a Leverkusen, és kedd este kiderült, hogy a magyar bajnokság címvédője, a Vidi FC is itt folytatja nemzetközi szereplését. A csoportkör 48 csapatos névsora csütörtökön este, az Európa Liga playoffköre után lesz végleges.

Az UEFA a csoportkör sorsolását augusztus 31-én pénteken rendezi meg Monacóban, ezt a Sport1 élőben közvetíti. Ekkor derül fény arra is, hogy a sorsolást a negyedik kalapból váró Vidi FC mely együttesekkel kerül egy négyesbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×