eur:
395.65
usd:
372.03
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Kemény Dénes, a magyar válogatott év végéig hivatalban levő szövetségi kapitánya a Magyar Vízilabda Szövetség díjával a férfi vízilabda Világliga-sorozat C csoportjának 2. fordulójában játszott Magyarország-Olaszország találkozón Székesfehérváron 2012. november 3-án. A magyar válogatott 6-5 arányban megnyerte a mérkőzést.
Nyitókép: Kovács Anikó

Kemény Dénes távozik a Magyar Vízilabda Szövetség elnöki posztjáról

A szakember az MVLSZ honlapjának adott interjúban beszélt arról, hogy szeptember végétől nem folytatja az elnöki munkát.

"Ezúton szeretném bejelenteni, hogy miután a szeptemberi férfi világkupával véget ér a válogatott szezon, szeptember végétől nem folytatom az elnöki munkát. Addig természetesen ellátom a teendőket. Ezért az MVLSZ elnökségének a legközelebbi ülésen javasolni fogom, hogy hívjon össze rendkívüli elnökválasztó közgyűlést" - nyilatkozta a szövetségi kapitányként három olimpiai aranyérmet begyűjtő Kemény Dénes, aki 2012 decembere óta vezeti a szövetséget.

Indoklásként ezt mondta: 1997 óta a személyeket érintő döntéseimet sohasem indokoltam meg, ezúttal sem teszem.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×