eur:
387.69
usd:
357.02
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

Janics Magyarországon folytatná pályafutását

Magyarországon folytatná pályafutását Douchev-Janics Natasa kajakos olimpiai bajnok - közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség hétfőn.

A versenyző szándékáról levélben tájékoztatta Baráth Etelét, az MKKSZ elnökét és az elnökséget.

"El kell ismernem, hogy a magyar kajak-kenu sport és különösen a női kajak a legerősebb a világon" - többek között ez áll Douchev-Janics levelében, amelyben azt írja, hogy szándéka szerint Magyarországon folytatná a pályafutását.

A kajakos a levélben egyben bejelentette, hogy visszavonja a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetséghez benyújtott versenyzési engedély kérelmét, vagyis egészen biztosan nem akar más ország színeiben kajakozni.

Az MKKSZ még októberben úgy döntött, 150 ezer eurót kér Douchev-Janics versenyzői engedélyének kiadásához, aki a londoni olimpia után jelezte, hogy a jövőben ismét szerb színekben szeretne indulni.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×