eur:
394.19
usd:
370.77
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Kikaptak a román vízilabdások, a magyarok este továbbjuthatnak

A magyarokkal azonos csoportban szereplő román férfi vízilabda-válogatott négygólos vereséget szenvedett a montenegrói csapattól szombaton a londoni olimpián, így ha a Kemény Dénes vezette címvédő együttes este győz a britek ellen, akkor biztosan továbbjut a negyeddöntőbe.

A magyar válogatottat kedden 11-10-re legyőző Montenegró az első három negyedet megnyerve, magabiztosan győzött a Kovács István szövetségi kapitány irányította román együttes ellen, s ezzel a sikerrel biztosította helyét a legjobb nyolc között.

Eredmények:
B csoport:
férfi vízilabdatorna, 4. forduló:
Montenegró-Románia 12-8 (3-1, 2-1, 3-2, 4-4)
később:
19:20 ó: MAGYARORSZÁG - NAGY-BRITANNIA
20:40 ó: Szerbia-Egyesült Államok

A csoport:
12:20 ó: Horvátország-Ausztrália
15:10 ó: Görögország-Spanyolország
16:30 ó: Olaszország-Kazahsztán

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×