INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Megfelelő rendőri erőkkel biztosítják a Fradi pápai meccsét

InfoRádió / MTI
Megfelelő rendőri erőkkel biztosítják szombaton Pápán a hazai csapat és a Ferencváros bajnoki mérkőzését, a meccsre ugyanis sok Fradi-drukker érkezése várható - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A stadionban a rend fenntartásáért egy biztonsági cég felel, míg a rendőri erők a létesítményen kívüli területek közrendjére, közbiztonságára vigyáznak - tette hozzá Váradi Piroska, megjegyezve: ha azonban a biztonsági cég nem tudná fenntartani a mérkőzés zavartalanságát, akkor a rend fenntartása érdekében a stadionban is fellép a rendőrség.

Váradi Piroska elmondta, hogy a városba érkező szurkolók vasúti és buszpályaudvari fogadását, majd a stadionig kísérésüket is biztosítja rendőrség, s Pápán szombaton megerősített járőrszolgálat is lesz.

Veszprém megye közútjain szombaton fokozott rendőri ellenőrzést tartanak, s emiatt a megyei főkapitányság kéri az autózó állampolgárok együttműködését és türelmét - mondta a szóvivő.

A Soproni Liga 14. fordulójában szombaton 17:30 órakor kezdődő találkozó azért kap kiemelt figyelmet, mert múlt szombaton a ferencvárosi szurkolók rendbontása miatt félbeszakadt az FTC-DVTK találkozó az Üllői úton.

A címlapról ajánljuk