eur:
394.24
usd:
365.15
bux:
65524.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Kínkeserves svéd győzelem

Svédország 1-0-ra nyert Paraguay ellen a németországi labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában. A svédek 1-0-ás gólkülönbséggel és négy ponttal várhatják az angolok elleni rangadót.

Mind a két csapat számára létfontosságú volt a győzelem, hiszen az első fordulóban sem a svédek, sem paraguayiak sem rúgtak gólt.
/>
/>

A skandináv gárda valamivel veszélyesebben támadott, de a sok hiba miatt nem tudott vezetést szerezni.
/>
/>A második félidőben is meglehetősen alacsony színvonalú játékot láthatott a berlini közönség.
/>
/>A csereként beállt Allback a 60. percben átemelte a labdát a paraguayi kapuson, de a visszaérő Caniza egy méterrel a gólvonal előtt kivágta a labdát.

 

Már-már úgy tűnt, hogy gólnélküli döntetlennel zárul az összecsapás, de érkezett a meccs legjobbja, Ljungberg, és fejesével a svédek nyertek.
/>
/>Svédország akár még a csoportelsőséget is megszerezheti, ha legyőzi Angliát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában és Amerikában is óvatos emelkedést láthatunk a tőzsdéken. A magyar piacon különösen jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Délután pedig az Alteo is bejelentette, hogy az egy részvényre jutó 200 forintos alap osztalék mellett 200 forintos rendkívüli osztalékot javasol részvényenként. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×