eur:
393.39
usd:
367.88
bux:
67247.96
2024. április 26. péntek Ervin

Ecuador és Németország már nyolcaddöntős

Ecuador 3-0-ra győzött Costa Rica ellen a németországi labdarúgó-világbajnokság A csoportjának második fordulójában. A dél-amerikaiak a házigazda németekkel együtt biztosítták helyüket a 16 között. Costa Rica és Lengyelország kiesett.

Az első félidőben egyértelműen Ecuador akarata érvényesült. A dél-amerikai gárda már a nyolcadik percben vezetést szerzett Carlos Tenorio góljával, majd akár a szünetig növelhetette volna előnyét.

Erre a második félidő kilencedik percéig kellett várni, Augustin Delgado is újra eredményes volt, Tenorióhoz hasonlóan ő is második gólját szerezte a vébén.

A hajrában Costa Rica kétségbeesetten próbálkozott, de csak kapufáig jutott: a 86. percben Saborio találta el a felső lécet. A hosszabbításban Kaviedes állította be a 3-0-ás végeredményt.

Ecuador magabiztosan várhatja a németek elleni csoportrangadót, míg Costa Rica - a szintén kiesett Lengyelországgal - már csak a búcsúmeccsre készülhet.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×