eur:
388.61
usd:
361.01
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Vébé-kellékek a vibrátortól a kontaktlencséig

Szinte nincs olyan tárgy, amelyet ne lehetne beszerezni labdarúgó-világbajnoki kivitelben. A német szuvenírárusok nem ismernek lehetetlent.

A nemzeti színű kontaktlencse szinte már természetes, az viszont talán nem, hogy a mellékhelyiséget is teljesen meg lehet tölteni a vébé-mintás felszerelésekkel.

A fanatikus szurkolók a piszoárra apró kaput illeszthetnek, természetesen vb-vécépapír is kapható, amely jelenleg német és holland színekben kapható.

A szurkolók hazafiságukat az ágyban is megmutathatják a fekete-piros-arany színekben tündöklő óvszer révén.

Az egyik szexkellék-bolthálózat a közelmúltban Olli K. és Michael B. felirattal ellátott vibrátorokkal állt elő. Mikor Oliver Kahn és Michael Ballack perrel fenyegetett, sietve kivonták a vibrátorokat a forgalomból.

A "hazai játékos" és "játékvezető" nevű modellek azonban továbbra is kaphatók.

Levegő 5 euróért

A találkozókat tévén követők piros kordonszalaggal keríthetik el magukat a lakásban, melyen "Tilos az átjárás - mérkőzés folyamatban" írás figyelmezteti az arra tévedőket.

Szükség esetén sípból valamint piros és sárga lapból álló készlettel lehet otthonról véleményezni a bírói ítéleteket.

Akinek pedig nem jutott jegy, egy élelmes kereskedő jóvoltából akkor is beleszagolhat a vb légkörébe: 5 euróért bármelyik stadion levegőjéből vásárolhat egy üvegnyit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×