eur:
388.89
usd:
371.09
bux:
55649.46
2023. október 2. hétfő Petra

80 méterről lőtt gólt a kolumbiai kapus a válogatott meccsen

Nem mindennapi pillanatnak lehettek szemtanúi a Lengyelország-Kolumbia futballmeccs nézői. A dél-amerikaiak kapusa, Luis Martinez ugyanis több mint 80 méterről szerzett gólt.

A Chorzów-ban rendezett barátságos találkozón egy kirúgás után a vizes füvön annyira megpattant a labda, hogy a lengyelek kapusa hiába rohant vissza menteni. Ezzel a góllal már 2-0-ra vezettek a kolumbiaiak, a németországi világbajnokságra készülő házigazdák pedig már csak szépíteni tudtak (1-2).

További eredmények szintén felkészülési meccsekről:

Németország-Japán 2-2
Argentína-Angola 2-0
Tunézia-Fehéroroszország 3-0
Chile-Elefántcsontpart 1-1
Csehország-Costa Rica 1-0

Címlapról ajánljuk

Musk Twitterháborúja a migránsmentők és a „kunyizó” Zelenszkij ellen

A SpaceX és az X gazdája ezúttal Németországnak szólt be, amiért finanszírozza a migránsokat az olasz partokra „csalogató” német mentőhajókat és kapott tőle régi „barátja”, Zelenkszij elnök is, amiért segélyekért kilincsel Nyugaton.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.02. hétfő, 18:00
Tárnok Balázs
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének vezetője
Vegyesen zárt Amerika

Vegyesen zárt Amerika

Múlt héten nyomás alatt tartotta a piacokat, hogy sikerül -e elkerülnie az amerikai kormányzat költségvetési okok miatti leállását. A megállapodás végül az utolsó pillanatban született meg, ezt követően azonban felemásan teljesítettek reggel az ázsiai tőzsdék. Európában ugyan határozott emelkedéssel indult a nap, a déli órákra azonban elfogyott a lendület, délután pedig már egyre nagyobb mínuszban vannak a tőzsdék. Amerikában pedig vegyesen zártak a vezető részvényindexek. Ami a gazdasági eseményeket illeti, a külföldi adatközlések közül az eurózóna munkanélküliségi adataira, az amerikai ISM BMI-re, valamit Jerome Powell Fed-elnök beszédére kell figyelni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×