eur:
394.58
usd:
365.17
bux:
65528.55
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Gyepes és Rósa akár a Manchester Uniteddal is játszhat

Az Angol Labdarúgó Szövetség elkészítette az FA Kupa 4. fordulójának párosítását: a címvédő Arsenal a Bolton otthonában lép majd pályára, míg a bajnokságban élen álló Chelsea a Millwall-Everton párharc továbbjutójával találkozik.

Gera Zoltán csapata, a West Bromwich - abban az esetben, ha a 3. kör megismételt összecsapásán legyőzi a második vonalbeli Readinget - a negyedosztályú Torquay Uniteddel vagy városi riválisával, a Birmingham Cityvel mérkőzik. A magyar válogatott csapatkapitánya a szombati első mérkőzésen büntetőből volt eredményes az 1-1-re végződött meccsen.

A Gyepes Gábort és Rósa Dénest foglalkoztató második ligás Wolwerhamptonra komoly erőpróba várhat, hiszen a gárda a Manchester United-Burton Albion - szintén újrajátszandó - mérkőzés győztesével találkozik.

Király Gábor csapata, a Crystal Palace a szintén másodosztályú Preston North End vendégeként harcolhatja ki a továbbjutást, míg Fülöp Márton együttese, a Coventry City (II.) a Nuneaton Borough-val (V.) vagy a Middlesbrough-val méri össze erejét.

A nyolcaddöntőbe jutásért kiírt negyedik forduló mérkőzéseit január 28-én és 29-én rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×