eur:
393.76
usd:
368.39
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Laár András humorista, költő, zeneszerző, színész, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított Karinthy-gyűrűvel az ujján az MTVA székházában 2021. december 8-án. A szórakoztató műsorokban nyújtott kiemelkedő előadói tevékenységért járó elismerést 1975 óta a humor legméltóbb képviselői kapják. Harmadik alkalommal díjazta a közmédia azon kiválóságokat, akik példaértékű munkájukkal, tevékenységükkel sokat tettek a közösségükért.
Nyitókép: MTI/Cseke Csilla

Tiszta vizet öntött a pohárba a távozó Laár András

Emberi okok vezettek a L'art pour l'art Társulat szakadásához.

Nevet vált és búcsúzik alapítójától a L'art pour l'art Társulat - írta az Infostart a múlt héten.

Az okokról akkor semmit sem lehetett tudni, a körülményekről azonban Laár András, a távozó alapító Facebook-posztjából kiderül egy s más.

Írásában a humorista megerősíti, valóban külön folytatja ő és a társulat, viszont ez már egy ideje így van.

"Még februárban távoztam a Társulatból emberi okokból, amelyeket nem akarok részletezni a béke kedvéért. Egyébként akkor abban állapodtunk meg a Tàrsulat managerével, hogy egy ideig nem hozzuk nyilvánosságra a dolgot, hanem a megfelelő időben közös közleményben tudatjuk a közönséggel az új helyzetet."

Ez a közös közlemény elmaradt, helyette "a Társulat most saját szakállára kiposztolta a változást. Nem baj. A lényeg, hogy a közös munkának vége, külön utakon folytatjuk tovább" - fogalmaz Laár András.

Ismert figurái - Besenyő Pista bácsi, a Költő, Edebede bácsi és Tompika - tovább élnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×