eur:
388.96
usd:
361.91
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Anne Heche attends Los Angeles Premiere of Amazon Studios The Tender Bar at TCL Chinese Theatre on December 12, 2021 in Hollywood, California. (Photo by Leon Bennett/WireImage)
Nyitókép: Leon Bennett/WireImage/Getty Images

Meghalt Anne Heche

Az amerikai színésznő olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.

A színésznő halálát egy barátnője, Nancy Davis jelentette be a Twitteren.

Agysérülése mellett az 53 éves hollywoodi sztár súlyosan megégett, és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartották gépekkel életben, hogy - kívánságának megfelelően halála esetén - ép szerveivel másokon segítsenek.

Anne Heche múlt pénteken Los Angelesben szenvedett súlyos autóbalesetet, azóta kómában volt. Autójával először egy garázsba rohant bele, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva.

A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot indított, mert a színésznő vérében drogot mutattak ki. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×