eur:
393.75
usd:
367.98
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Anne Heche attends the Los Angeles premiere of Amazon Studios The Tender Bar at TCL Chinese Theatre on December 12, 2021 in Hollywood, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)
Nyitókép: Amy Sussman/Getty Images

Autóbalesete után hosszú felépülés vár Anne Heche-re

A színésznő múlt héten karambolozott. Állapota a legfrissebb hírek szerint stabil, de hosszú időbe telik, mire felépül.

Mint arról az Infostart is beszámolt, múlt héten kritikus állapotban szállították kórházba Anne Heche-t miután autójával először nekihajtott egy lakóépület garázsának, majd kitolatott, továbbhaladt, de rövidesen belehajtott egy családi házba, amely ettől ki is gyulladt. A színésznő képviselője két nappal később úgy nyilatkozott, Heche állapota stabil, a családja pedig azt kéri, tartsák tiszteletben a magánéletét ebben a nehéz időszakban, írja a hvg.hu.

Egy hozzá közel álló forrás a CNN-nek az nyilatkozta, Heche súlyos égési sérüléseket szenvedett a pénteki balesetben. Hozzátette: a színésznő szerencsés, hogy életben van, és hosszú felépülés áll előtte. A családja még mindig próbálja kideríteni, mi vezetett a történtekhez.

A rendőrség tájékoztatása szerint Heche autója nagy sebességgel sodródott le az útról és ütközött neki a lakóháznak. A helyi tűzoltóság közlése szerint a helyszínre 59 tűzoltó vonult ki, de nekik is 65 percig tartott teljesen megfékezni és eloltani a tüzet. Heche-en kívül más nem érintett a balesetben. A sérülései miatt a rendőrök még nem tudták kihallgatni a színésznőt.

Pénteken, nem sokkal a baleset előtt került fel a netre Anne Heche Better Together című podcatjának az új epizódja, amelyben a műsorvezető-társával többek között az alkoholról beszélgetnek, és arról, hogy Heche-nek épp rossz napja van. A beszélgetés felvételének ideje még nem tisztázott.

A színésznő a kilencvenes években olyan filmekkel tett szert népszerűségre, mint a Fedőneve: Donnie Brasco, a Hat nap, hét éjszaka vagy az Amikor a farok csóválja.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×