eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
HOLLYWOOD, CA - APRIL 12:  Actor William Hurt attends the premiere of Marvels Captain America: Civil War at Dolby Theater on April 12, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Frank Trapper/Corbis via Getty Images)
Nyitókép: Frank Trapper/Corbis via Getty Images

Elhunyt William Hurt

Az Oscar-díjas amerikai filmszínész 71 éves volt.

A Pókasszony csókja, A híradó sztárjai, a Lost in Space - Elveszve az űrben és az Erőszakos múlt című filmekből ismert sztár halálhírét a fia jelentette be.

"A Hurt-család mély szomorúsággal gyászolja William Hurt szeretett apa és Oscar-díjas színész elhunytát 2022. március 13-án, egy héttel 72. születésnapja előtt. Békésen, családja körében halt meg, természetes okoktól. A család a magánélet tiszteletben tartását kéri ezekben az időkben" - írta a Deadline.com szórakoztatóipari magazinnak eljuttatott nyilatkozatában a színész Will nevű fia.

William Hurt az 1985-ben készült A pókasszony csókja film főszerepéért nyerte el az amerikai filmakadémia díját.

A színész 2018-ban hozta nyilvánosságra, hogy prosztatarákkal diagnosztizálták.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×