eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Tíz bemutató lesz a Nemzeti Színházban

Öt nagyszínpadi és öt stúdiószínpadi bemutatót tervez a Nemzeti Színház az új évadban, amely szeptember 27-én kezdődik Tamási Áron Vitéz lélek című drámájának premierjével.

A Vitéz lélek című előadást Vidnyánszky Attila rendezi, a premierre már az összes jegy elkelt. A nagyszínpadi bemutatók között szerepel Paul Claudel és Arthur Honegger Johanna a máglyán című darabja, William Shakespeare Ahogy tetszik című művének premierje, majd Petőfi Sándor János vitézét mutatják be.

Az évad utolsó nagyszínpadi bemutatója Witold Gombrowicz műve, az Operett lesz a lengyel Andzrej Bubien rendezésében. Augusztus közepétől lehet jegyeket és bérleteket váltani a színház új évadának előadásaira.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 18:23
×
×
×
×