eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Tarantino vallomása: "A végzet ott leselkedik az úton"

Elkeseredettnek nevezte Quentin Tarantino rendezőtársa, Brian De Palma próbálkozásait, amellyel pályatársa, a Sebhelyesarcú és az Aki legyőzte Al Caponét rendezője az utóbbi években próbált kasszasikert elérni.

Quentin Tarantino igencsak keményen fogalmazott rendezőtársa, Brian De Palma utóbbi évekbeli teljesítménye kapcsán.

A Ponyvaregény és számos kultuszfilm rendezője szerint ugyanis pályatársa (akinek nevéhez olyan klasszikus alkotások fűződnek, mint a Sebhelyesarcú vagy az Aki legyőzte Al Caponét) legutóbbi filmjeivel már nem tudta ugyanazt a közönségsikert elérni, mint népszerűsége csúcsán, a 70-80-as években.

Tarantino szerint ez figyelmeztető jel neki is, hiszen legutóbbi filmjével, a Grindhouse: Halálbiztos cíművel ő sem tudta megismételni korábbi sikereit.

"Csábító dolog, hülye reflexként azon gondolkozni, hogy az eddigieknél népszerűbb filmet forgasson az ember. A végzet azonban ott leselkedik az úton. Az elmúlt 15 évben végig követtem Brian De Palma karrierjét, aki a sorozatos kudarcok után is a siker után loholt. Elkeseredett dolognak tűnt" - mondta Quentin Tarantino.

Brian De Palma egyébként az idei Velencei Filmfesztiválon Ezüst Oroszlán díjat nyert az iraki háborúról szóló, Redacted című áldokumentum filmmel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×